ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ:

ФУТБОЛ-:   ”ДФК Тигрите-2004" ЕООД  

 

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:-”Авенир-Езиков център 1” ЕООД

 

ГИМНАСТИКА:-„Талант Спорт Стил” ЕООД

 

НАРОДНИ ТАНЦИ:- "Дизи Груп" ЕООД

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

© 2013 Обединено детско заведение №54 "Дъга", гр. София. Всички права запазени.